Haber

Alanyaspor Teknik Direktörü Farioli’den Galatasaray maçı ve transfer değerlendirmesi

SporToto Wonder League grubu Corendon Alanyaspor’un teknik direktörü Francesco Farioli, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 17 Ocak Salı günü konuk edecekleri Galatasaray’ın çok organize ve kaliteli bir grup olduğunu belirtti.

Farioli, Cengiz Aydoğan Tesisleri’ndeki tatbikat öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ligin ilk yarısını değerlendirerek konuşmasına başlayan Farioli, geriye dönüp baktıklarında bazı pişmanlıkları olduğunu söyledi.

Ligde daha iyi olabilecekken puan kaybettiklerini ifade eden Farioli, “Şimdilik mutluyuz. Bence bu sonuçlar adil oldu. Şimdi ilk yarıyı unutup ikinci yarıya başlayacağız. Bu yolculuk da Galatasaray ile oynayacağımız kupa maçı ile başlayacak.” dedim.

Transfer döneminde yönetimden talepleri olup olmadığı sorulduğunda Farioli, yönetimle bazı durumları görüştüklerini ve değerlendirdiklerini kaydetti.

Kadroyu tamamlamak için 1-2 destek yapabileceklerini söyleyen İtalyan teknik direktör, “Ancak acelemiz yok. Şu an elimdeki oyuncuların performanslarından ve emeklerinden çok memnunum. Bu nedenle yapıyorum.” Spesifik olarak hiçbir şeye bakmayacağız. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. İmkanları değerlendireceğiz. Belki son hafta içinde bir şeyler olabilir.” dedi.

“Ligin liderine karşı oynayacağız”

Kupada karşılaşacakları Galatasaray’ı değerlendiren Farioli, çok iyi bir gruba karşı oynayacaklarının altını çizdi.

Galatasaray karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapmaları gerektiğini belirten Farioli, şunları kaydetti:

“Lig başkanına karşı oynayacağız. Çok organize ve kaliteli bir grup. Daha sonra gelen oyuncularıyla maçı tamamen değiştirebilirler. Her bölgede en az iki üst düzey oyuncuya sahipler. Baskı, bizim gibi ağır basıyorlar. Topu çok hızlı döndürüyorlar. Bunları düşündüğümüzde lig başkanına karşı oynayacağız. Galatasaray savunması çok zor bir grup. Son dönemde attıkları gollere baktığımızda bu çok net. Buna en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu